Najnovije vesti

ZAPALJENA DVA PORODIČNA AUTOMOBILA KOD NIKŠIĆA: Cele noći se nešto čudno dešavalo, psi su lajali, a onda smo videli strašnu situaciju
Foto: Vijesti.me/ Svetlana Mandić

UNIŠTENA I GARAŽA

ZAPALJENA DVA PORODIČNA AUTOMOBILA KOD NIKŠIĆA: Cele noći se nešto čudno dešavalo, psi su lajali, a onda smo videli strašnu situaciju

Crna Gora

U nikšićkom naselju Miločani, osam kilometara od Nikšića, zapaljena su dva automobila – "ford fusion", vlasništvo Mlađena Božovića, i "reno megan", njegove ćerke Jasmine. Požar se dogodio jutros oko četiri sata, a automobili su bili parkirani u garaži, koja je takođe uništena i koja se nalazila pored porodične kuće Božovića.

"Cele noći se nešto čudno dešavalo. Psi su lajali i oko četiri ujutro probudile su me žena i ćerka da nešto gori. Videli smo da gori kod bratove garaže. Potrčali smo i videli strašnu situaciju – gore dva auta, gori garaža. Mislim da je ovaj požar podmetnut i dugo pripreman i da će istražni organi utvrditi pravo stanje", kazao je Mlađenov brat, Radoman Božović.

 

Porodica Božović pretpostavlja ko je mogao da im zapali automobile ali o tome će, kako su kazali, govoriti kada policija završi svoj deo posla.

 

foto: Vijesti.me/ Svetlana Mandić

Prema rečima komandira Službe zaštite i spasavanja, Veselina Gardaševića, čim su dobili poziv uputili su dvoje vozila i šest vatrogasaca koji su brzo uspeli da ugase požar. Međutim, kada su stigli vatra je već bila uhvatila automobile koji su uništeni, kao i inventar u garaži.

 

Uviđaj su obavili službenici nikšićkog Centra bezbjednosti, uz prisustvo veštaka za požar, a nezvanično, na licu mesta pronađen je plinski pištolj kojim je, kako se sumnja, izazvan požar.

 

Kurir.rs/ Vijesti.me

Foto: Vijesti.me/ Svetlana Mandić

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...