Najnovije vesti

DIREKTOR CRNOGORAC REŠIO DA ZAVEDE RED U FIRMI: Kunem VI se da više ovako ne može! Za korišćenje telefona otkaz za SVA VREMENA, a za PUŠENJE... (FOTO)
Foto: Profimedia/Printscreen facebook

RADNICI LJUTI

DIREKTOR CRNOGORAC REŠIO DA ZAVEDE RED U FIRMI: Kunem VI se da više ovako ne može! Za korišćenje telefona otkaz za SVA VREMENA, a za PUŠENJE... (FOTO)

Crna Gora

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija odluke jednog direktora iz Crne Gore u kojoj on preti otkazom za sva vremena ukoliko radnik koristi mobilni telefon.

Takođe, najstrožije zabranjuje kašnjenje, tako da ukoliko bi radnik zakasnio dva puta odbija mu se 20 odsto od plate, jer ne poštuje hleb što jede.

Osim toga ima i posebno pravilo koje se tiče pušenja. Radnik sme da popuši cigaru maksimalno tri puta u toku radnog vremena od osam sati.

Većina korisnika društvenih mreža je komentarisala da je ovaj direktor ipak malo preterao u svojim zahtevima.

"Ovo je savremeno robovlasništvo, samo sto većina nas toga nije svesna", napisala je jedna korisnica.

"Oni da mogu dušu bi nam uzeli. Stop za poslodavce i njihov teror nad radnicima. Nije valjda ovo robovlasničko društvo (očigledno da jeste)", napisao je drugi.

"Veliki broj ovakvih nepismenih nam kroje kapu. Radimo za 250 ili 300 evra bez dana slobodnog", revoltiran je bio jedan korisnik.

Kurir.rs

Foto: Profimedia i Printscreen/ Facebook

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...