SVETLANA (27) JE MISTERIOZNO NESTALA PRE 4 MESECA: Telo  pronađeno u Tivtu, otac tvrdi da je UBIJENA! (VIDEO)
Foto: YT Screenshoot, Facebook

drama

SVETLANA (27) JE MISTERIOZNO NESTALA PRE 4 MESECA: Telo pronađeno u Tivtu, otac tvrdi da je UBIJENA! (VIDEO)

Crna Gora -

Još traje istraga o smrti Kolašinke Svetlane Peković (27), čije telo je pronađeno 21. jula nedaleko od Tivta, saopšteno je iz podgoričkog Višeg tužilaštva za Vijesti.

"Više državno tužilaštvo je formiralo predmet povodom smrti S. P. iz Kolašina i tokom izviđaja doneta je naredba za obdukciju tela, izvršena je toksikološka analiza, od strane tužilaštva saslušan je veći broj osoba u svojstvu građana, dok je u toku preduzimanje neophodnih radnji, a u cilju utvrđivanja okolnosti nastanka smrti kod navedene osobe", piše u odgovorima dostavljenim Vijestima.

Nestanak Svetlane Peković prijavljen je 19. jula, a njeno telo pronađeno je dva dana kasnije u mestu Bonići u Tivtu. Devojka je sezonski radila u supermarketu "Voli" u Radanovićima, a privremeno je boravila u smeštajnom obektu te kompanije za radnike u Sutvari u Grblju.

Njen otac Zoran Peković ranije je za "Vijesti" kazao da njegova ćerka nije počinila samoubistvo, već da ju je neko ubio. On je tada rekao da je sa bratom Pantom posetio podgoričko tužilaštvo nekoliko dana nakon što je pronađeno Svetlanino telo i da su prilikom tog razgovora njegove sumnje samo postale jače.

"U razgovoru u tužilaštvu, saopšteno nam je da prema nalazima koji pristižu - sve ukazuje da se radi o ubistvu a ne samoubistvu", rekao je tada Zoran Peković.

Kurir.rs/Vijesti

Foto: YT Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track