POLICIJA IDENTIFIKOVALA MANIJAKA KOJI JE NAPAO DEVOJKE U RADNJI BRZE HRANE: Uleteo iz čista mira i   pesnicama počeo da udarao dve Podgoričanke, a onda je nastao haos! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook

brutalno

POLICIJA IDENTIFIKOVALA MANIJAKA KOJI JE NAPAO DEVOJKE U RADNJI BRZE HRANE: Uleteo iz čista mira i pesnicama počeo da udarao dve Podgoričanke, a onda je nastao haos! (VIDEO)

Crna Gora -

PODGORICA - Policija je identifikovala muškarca koji je za vikend pretukao devojke D.R. (22) i T.P. (22) iz Podgorice u lokalu brze hrane kod Sahat kule.

Kako se nezvanično saznaje, policija intenzivno traga za Miomirom Radunovićem.

U međuvremenu je u prostorijama CB Podgorica policija uzela izjave od osoba koje su te večeri bile u lokalu. Obrada predmeta je u toku, saopšteno je Portalu RTCG iz Uprave policije.

Napadnute Podgoričanke ranije su izjavile da ne poznaju napadača i da je on nasrnuo na njih bez ikakvog povoda. Na društvenim mrežama pojavio se i snimak incidenta, na kojem se vide dve devojke kako stoje za pultom u objektu brze hrane.

U jednom trenutku u objekat ulazi nepoznati muškarac i nasrće na njih.

Od siline udarca jedna devojka je pala, a onda je napadač navalio na drugi i počeo da je bije.

Teži incident sprečila je grupa momaka koja je ušla. Uhvatili su nasilnika i batinama ga umirili, a onda ga izveli vani i pozvali policiju.

Kurir.rs/RTCG

Foto printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track