CRNOGORSKI MEDIJI: Podgoričanin osumnjičen da je brutalno pretukao devojke osuđivan 17 puta!
Foto: Vijesti.me/ Luka Zeković

VIŠESTRUKI POVRATNIK

CRNOGORSKI MEDIJI: Podgoričanin osumnjičen da je brutalno pretukao devojke osuđivan 17 puta!

Crna Gora -

Podgoričanin Miomir Radunović (59) koji je u lokalu brze hrane u Podgorici brutalno pretukao dve sugrađanke D. R. (22) i T. P. (22), 17 puta pravosnažno je osuđivan od više sudskih istanci u Crnoj Gori i regionu.

Osuđivan je za različita krivična dela, a najbrojnija su ona za nasilje. Presude su donosili Opštinski sud Titograd, Opštinski sud Danilovgrad, Osnovni sud Podgorica, Viši sud Podgorica, Okružni sud Beograd, Opštinski sud Beograd, Opštinski sud Kruševac i Vojni sud Split, piše današnja Pobjeda.

foto: Vijesti.me/Luka Zeković

Sedamnaest puta je osuđen na kazne zatvora u trajanju od nekoliko meseci do nekoliko godina, sa najvećom zatvorskom kaznom od šest godina, a izricane su mu i popravno-vaspitne mere kao maloletniku.

Radunović je uhapšen juče, nakon četiri dana bekstva pošto je u jednm lokalu u Podgorici u noći između petka i subote brutalno pretukao dve 22-ogodišnje devojke. Osumnjičeni je pred tužiocem Ivanom Medojevićem priznao krivično delo i određeno mu je zadržavanje od 72 sata.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi kako tuče devojke. One su protiv njega podnele krivičnu prijavu.

Kurir.rs/ Beta

Foto: Vijesti.me/ Luka

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track