NAD NIKŠIĆEM MESEC BLISTA, ČASNA SESTRA TERORISTA: Svi pričaju o muškarcu obučenom u opaticu koji napada Nikšićanke! Evo šta kaže policija!
Foto: Shutterstock

fantomski napadač

NAD NIKŠIĆEM MESEC BLISTA, ČASNA SESTRA TERORISTA: Svi pričaju o muškarcu obučenom u opaticu koji napada Nikšićanke! Evo šta kaže policija!

Crna Gora -

Uprkos brojnim pozivima nadležnima, medijima i tvrdnjama na društvenim mrežama, ne postoji muškarac koji maskiran u časnu sestru napada Nikšićanke.

To su “Vijestima” saopštili iz policije, nakon što se velikom brzinom proširila priča o navodnom napadaču.

Sve je krenulo 31. oktobra na Noć veštica, kada je, prema tvrdnjama “očevidaca”, u taksi ušao muškarac preobučen u časnu sestru, “sa pištoljem, krvavom majicom, torbom”...

Nakon nekoliko dana to je palo u zaborav, ali je “časna sestra” ponovo počela da “hara gradom” pre par dana kada je “prebijena maloletnica iz Elektro škole”...To je, tvrde nadležni, laž.

Iz policije su kazali da nisu imali nijednu prijavu koja se odnosi na muškarca preobučenog u časnu sestru koji napada ljude, kao i da ne raspolažu operativnim saznanjima da „takvo lice i događaji postoje“.

“Sve je krenulo od Noći veštica kada smo imali zaista mnogo zanimljivih maski. Tada se prvi put pojavila priča o ‘časnoj sestri’. Sada čujemo da svaki incident koji se desio u gradu vezuju za tu ‘časnu sestru’ iako mi nemamo nijednu prijavu takve sadržine“, kazali su „Vijestima“ iz policije.

Mnogima je priča o “časnoj sestri” poslužila i da pokažu svu kreativnost, pa su se pojavile i razne parodije na nepostojeći događaj, poput pesmice: “Nad Nikšićem mesec blista, vetar svoju pesmu svira, časna sestra terorista, Nikšićane maltretira”.

“Ovo je najbolji primjer kako društvene mreže mogu da uznemire građane širenjem dezinformacija”, poručili su iz policije.

Kurir.rs / Vijesti.me

Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track