SPECIJALCI BRUTALNO PREBILI NEDUŽNE MLADIĆE: Policajci optuženi za  zlostavljanje trojice Podgoričana još se pogađaju o priznanju krivice! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

sramota

SPECIJALCI BRUTALNO PREBILI NEDUŽNE MLADIĆE: Policajci optuženi za zlostavljanje trojice Podgoričana još se pogađaju o priznanju krivice! (VIDEO)

Crna Gora -

PODGORICA - Policajci koji su optuženi za zlostavljanje trojice mladića u centru Podgorice u februaru ove godine još pregovaraju sa tužilaštvom o sporazumnom priznanju krivice.

Zbog toga je ponovo odloženo suđenje u podgoričkom Osnovnom sudu i zakazano za 27.decembar.

Tužilac Miroslav Turković i odbrana petorice policajaca su obavestili sudiju Larisu Mijušković Stamatović da su pregovori oko nagodbe još u toku i zamolili sud za odgađanje pretresa.

Pripadnici Interventne jedinice podgoričke policije Mladen Vujović, Slavko Furtula, Vukoman Maraš, Marko Stojanović i Miloš Bečanović su policajci koji su kako se vidi na snimku koji je objavljen 20. februara, prebili trojicu mladića u centru Podgorice u subotu 17. februara.

Oni su osumnjičeni da su izvršili krivično delo - zlostavljenje, na štetu tri građanina i falsifikovanje službene isprave.

Kurir.rs/Vijesti

Foto printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track