KNEŽEVIĆ POSLE MEDOJEVIĆEVOG HAPŠENJA: Nemam nameru da se predam, ostajem u Skupštini!
Foto: Vijesti/Ivana Gudović

BURAN DAN U CRNOGORSKOJ SKUPŠTINI

KNEŽEVIĆ POSLE MEDOJEVIĆEVOG HAPŠENJA: Nemam nameru da se predam, ostajem u Skupštini!

Crna Gora -

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević istakao je u Skupštini Crne Gore da je jedan od lidera DF Nebojša Medojević kukavički, brutalno, protivustavno i protivzakonito uhapšen rešenjem predsednika Višeg suda Borisa Savića.

Medojević je uhapšen sinoć nedugo nakon što je u Skupštini Crne Gore usvojena Rezolucija kojom su odluke Podgoričke skupštine iz 1918. proglašene ništavnim.

Medojević je uhapšen po nalogu Višeg suda u Podgorici. Knežević je kazao da je Savić doneo odluku koja će ostati zapamćena u analima crnogorskog i svetskog pravosuđa na način da je Nebojša Medojević kao svedok stavljen, a ne poslat u zatvor.

"Isto je bilo planirano i za mene, ja sam zbog nekih dodatnih konsultacija ostao pet do 10 minuta duže u Skupštini i dok razgovaram s vama ispred se nalaze marice koje žele da postupe po nalogu Borisa Savića. I ranije sam saopštio da nemam nameru da se dobrovoljno predam i zajedno ću sa kolegama, poslanicima DF ostati u Skupštini Crne Gore do daljeg i na taj način da demonstriram i principijelnost i naš snažan odnos i stav da je u ovom trenutku napadnuta Skupština Crne Gore, poslanici Crne Gore, Ustav Crne Gore, a najmanje Nebojša Medojević i ja", rekao je sinoć Knežević.

Kurir.rs/Vijesti.me Foto: Vijesti/Ivana Gudović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track