KNEŽEVIĆ NOĆIMA SPAVA U SKUPŠTINI, DONELI MU DUŠEK: Dali mi kabinet da se istuširam, obrijem... Šalim se, naravno! (VIDEO)
Foto: Vijesti.me

KOMFORNO

KNEŽEVIĆ NOĆIMA SPAVA U SKUPŠTINI, DONELI MU DUŠEK: Dali mi kabinet da se istuširam, obrijem... Šalim se, naravno! (VIDEO)

Crna Gora -

Milan Knezević, petu noć dočekuje u prostorijama poslaničkog kluba DF-a.

Tek sinoć dobio je dušek za spavanje, ali mu najviše znači podrška kolega.

"Ja ponekad nekih sat vremena, dva ovde, što se kaže tihujem, jer mi je ponekad potreban i taj popodnevni odmor, znači sve je obezbeđeno u svrhu mog komfora", kazao je Knežević.

U tom komforu, ironično konstatuje DF-ov poslanik Milan Knežević, boravi već peti dan. Uz njega, u prostorijama kluba, smenjuju se kolege iz Fronta, ali kako otkriva, on ima privilegiju da spava u odvojenoj prostoriji.

foto: Vijesti.me

"Ujutro oko sedam, sedam i po ustajem, sledi obavezna toaleta, tamo je četkica za zube, peškir, pomade... odlazak u đakuzi koji je u hodniku Skupštine i onda kreće dan... evo vidite, ovde su košulje uredno ispeglane, majka šalje redovno, ali ovog puta ne majka Rusija, nego majka Ratka, sako, cipele, tu je i trenerka", kazao je Knežević.

Sinoć je, kaže, dobio i dušek za spavanje, jer je prethodne tri noći spavao na tepihu.

"Vrata su zaključana za svaki slučaj. I kad svi vidovi odbrane kolega poslanika budu srušeni, poslednji vid odbrane su ova šestorica ljudi (pokazuje na kalendar Putina), zbog kojih mislim i da se nalazim ovde bez ikakvog razloga i ako me na kraju oni ne budu spasli nek nose i mene i dušek", kazao je Knežević.

foto: Vijesti.me

Osim u ovoj kancelariji u kojoj spava i odmara boravi i u, kako kaže, dnevnoj.

"Kao i svaka mnogobrojna podstanarska familija, DF, koristimo dnevnu dobu i za doručak, ručak, večeru, spavanje. Dorucak je standardan zidarski, burek i jogurt, onda sledi kafa...čitamo medije, pratimo događanja na TV i čekamo info iz Spuža, danas je peti dan od kako je Nebojša u štrajku glađu. Kolege poslanici spavaju u ovoj prostoriji, i u hodniku zajedno sa policijom tako da je čak bila jedna sala pre neku noć, kolega Milutin Đukanović je rekao ljudima iz policijskog obezbeđenja – zovite nas ako krenu da upadaju", kaže.

Našalio se i na pitanje o higijenskim uslovima.

"Uslovi su fantastični. Ivan Brajović mi je dao kabinet, koristim, spavam tuširam se, brijem, gledam televiziju... šalim se naravno...A ovamo s druge strane imam pogled na zgradu gde se nalazi Đukanović, pa pošto stalno govore da je između DF-a i DPS-a, znak jednakosti, kad ne mogu da spavam počnem da se dozivam s njim, ispričamo se i dogovorimo se šta da radimo... imamo baš intenzivnu komunikaciju", kazao je lider DNP.

Knežević će večeras u Skupštini prespavati petu noć.

Kurir.rs/Vijesti/Ljubica Milićević Foto: Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track