ĆERAĆEMO SE JOŠ: Zbog Medojevića pristalice DF protestovale u Beranama, Pljevljima, Budvi, Nikšiću i Herceg Novom
Foto: Vijesti.me/Demokratski front

nastavak

ĆERAĆEMO SE JOŠ: Zbog Medojevića pristalice DF protestovale u Beranama, Pljevljima, Budvi, Nikšiću i Herceg Novom

Crna Gora -

Pristalice Demokratskog fronta okupile su se večeras u više gradova Crne Gore. Protestni skupovi održani su u Beranama, Pljevljima, Budvi, Nikšiću i Herceg Novom.

Oko 100 pristalica DF-a okupilo se večeras ispred prostorija te partije u Beranama, sa čelnim ljudima beranskog odbora Nove srpske demokratije i Pokreta za promene. Njima se ispred zgrade, gde su se okupili, pridružilo lokalno rukovodstvo SNP-a, a u šetnji glavnom ulicom i opštinski funkcioneri Demokrata.

Nakon šetnje glavnom ulicom potpredsednica opštinskog odbora Nove srpske demokratije Berane, Jelena Božović, poručila je da ovo nije samo protest i podrška Medojeviću i Kneževiću, već protest protiv sveukupnog stanja u kome se nalazi crnogorsko društvo.

foto: Vijesti.me/Demokratski front

"Sloboda je uvek kretala iz Berana, nadamo se da će i ovo večerašnje okupljanje biti put ka oslobađanju čitave Crne Gore od aktuelnog režima", kazala je Božović.

Skup je protekao mirno, bez većeg prisustva policije.

Na skupu u Budvi nije bilo govora, već su okupljeni podržali napore svog političkog saveza u odbrani Medojevića i Kneževića.

Kurir.rs/Vijesti

Foto: Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track