CRNOGORAC SKOČIO SA KRUZERA: Enis Mahić (26) radio na brodu za zabavu, sumnja se da je izvršio samoubistvo!
Foto: Shutter, Facebook / Podgororički vremeplov

tragedija

CRNOGORAC SKOČIO SA KRUZERA: Enis Mahić (26) radio na brodu za zabavu, sumnja se da je izvršio samoubistvo!

Crna Gora -

Crnogorski državljanin Enis Mahić rođen u Pljevljima, koji je radio za američku kompaniju Rojal Karibijen sa sedistem u Majamiju na kruzeru "Madžesti ov d siz", 24.januara skočio je sa palube u okean i odtad mu se gubi svaki trag.

Posle potrage koja je trajala 24h lokalne vlasti su je prekinule jer je nemoguće da neko bude živ posle tog vremena. Po nekim saznanjima jedino ko može da pokrene i da preko Crnogorske ambasade kontaktira tamošnje vlasti da organizuju makar još jednom potragu za njim je Ministarstvo Spoljnih Poslova u Crnoj Gori.

foto: Facebook / Podgororički vremeplov

Inače prema pisanju sajta Kruzlounjuz, ovo nije usamljen slučaj kada se radi o zaposlenima na kruzerima. Dva člana posade na brodovima ove kompanije ali i jedan oficir na brodu firme Selebriti kruzis skočila su sa palube, očigledno u nameri da izvrše samoubistvo.

Nakon što se Nikola Arnautović, srpski državljanin koji je radio na brodu Karnival obesio pokrenuta je peticija da se kao stalni članovi posade uključe i psiholozi.

Po rečima profesora Rosa Klajna, od 2000. je na kruzerima 335 ljudi skošilo u more, od čega samo prošlog meseca samo 26.

Kurir.rs/Podgorički vremeplov/cruiselawnews.com

Foto: shutterstock/facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track