CETINJANIN NAPRAVIO MASAKR NA BRODU USRED ATLANTIKA: Danilo Adžić nožem isekao 3 pomorca zemljaka! Kuvara iz Novog tako ispasapio da su ga jedva spasli!
Foto: Printscreen YouTube

MASAKR

CETINJANIN NAPRAVIO MASAKR NA BRODU USRED ATLANTIKA: Danilo Adžić nožem isekao 3 pomorca zemljaka! Kuvara iz Novog tako ispasapio da su ga jedva spasli!

Crna Gora -

PODGORICA - Pobesneli Cetinjanin nožem je isekao trojicu pomoraca, takođe iz Crne Gore, na italijanskom trgovačkom brodu "MSC Marta", koji se trenutno nalazi u vodama kod Dominikanske Republike.

Napadač se zove Danilo Adžić i mornar je na tom brodu za prevoz kontejnera, a incident se dogodio juče na pučini Atlantika, saznaju Vijesti.me.

U tom incidentu lakše su ranjeni A. D. i Đ. S., mehaničar i fiter na brodu, ali treći napadnuti, brodski kuvar iz Hercego Novog, povređen je tako ozbiljno da su ga hitno evakuisali. Po njega je doleteo helikopter s medicinskim timom koji ga je prevezao do najbliže bolnice. Vijesti saznaju da su lekari uspeli da mu spasu život i da više nije životno ugrožen.

Ostatak posade broda, među kojoj ima još crnogorskih pomoraca, uspeo je da savladati napadača Adžića, koji je zatim izolovan i zatvoren. Ostaće u pritvoru narednih nekoliko dana, dok brod od 72.000 tona, koji pripada italijansko-švajcarskoj kompaniji "Mediteran Shipping", 4.februara po rasporedu ne uplovi u Santos, a gde će Adžić biti predat brazilskoj policiji, koja će protiv njega pokrenuti kriminalističku istragu.

Dvojica lakše ranjenih pomoraca su iz Kotora i Bara.

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto: Printscreen YouTube/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track