EVO KO JE UBIJENI NIKOLA ĆUPIĆ: Cetinjanin likvidiran u eksploziji u centru Podgorice družio se sa OVIM OPASNIM MOMCIMA! (FOTO, VIDEO)
Foto: Vijesti/Printscreen

POZNAT POLICIJI

EVO KO JE UBIJENI NIKOLA ĆUPIĆ: Cetinjanin likvidiran u eksploziji u centru Podgorice družio se sa OVIM OPASNIM MOMCIMA! (FOTO, VIDEO)

Crna Gora -

Cetinjanin Nikola Ćupić (35) preminuo je jutros u eksploziji u centru Podgorice.

Ćupić se, kako navode podgorički mediji družio sa bezbednosno interesantnim licima sa Cetinja, a više puta je bio meta policije. Učestvovao je u pucnjavi kada je zajedno sa Vasilijem Vujovićem navodno ispalio više hitaca u pravcu Filipa Ivanovića 2014. godine. Nešto kasnije bačena je bomba u dvorište kuće Andrije Ivanovića, inače brata Filipa Ivanovića, u cetinjskom naselju Bogdanov kraj. Za to krivično delo osumnjičen je upravo Ćupić, nakon što su forenzičari utvrdili prisustvo TNT čestica na njegovoj majici.

Policija je od njega ranije u kontroli u Donjoj Gorici zaplenila pištolj zbog čega je ODT teretio Cetinjanina.

Međutim, izvor blizak Ćupiću tvrdi da se nije bavio organizovanim kriminalom, ali da je u poslednje vrieme "ušao u velike pare". Iz Uprave policije za sada nisu kazali da li se radi o osobi bliskoj bilo kom kriminalnom klanu.

"Službenici Uprave policije – Centra bezbednosti Podgorica intenzivno rade na rasvetljavanju događaja u kojem je od posledica eksplozije preminuo N.Ć. (34) iz Cetinja. Lice mesta je blokirano. Vrši se uviđaj. Preduzimaju se policijsko – tužilačke mere i radnje na rasvetljavanju okolnosti događaja".

Ćupić je bio u vozilu "tojota", cetinjskih registarskih oznaka (CT-AP280), koja je eksplodirala u ulici Novaka Miloševa u blizini Muzičke škole.

foto: Vijesti/Printscreen

Sumnja se da je na automobilu postavljena bomba od čije je siline detonacije vozač ispao kroz prozor.

Ćupić je nekoliko minuta ležao na ulici i tražio pomoć okupljenih. Nekoliko ljudi krenulo je da pomogne muškarcu, ali su odustali kada su čuli pucanje, kako svedoče, metaka iz zapaljenog vozila.

Kurir.rs/ Fosmedia.me

Foto: Printscreen/ Vijesti

Video: Portal Vijesti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track