Najnovije vesti

SPUSTI RUKE, DRUŽE, KAD TE MAŠAN BIJE: Procurio snimak  zlostavljanja zatvorenika u crnogorskom zatvoru! (VIDEO)
Foto: Printscreen Vijesti.me

maltretiranje

SPUSTI RUKE, DRUŽE, KAD TE MAŠAN BIJE: Procurio snimak zlostavljanja zatvorenika u crnogorskom zatvoru! (VIDEO)

Crna Gora

PODGORICA - Osuđenik Mašan Čogurić tukao je i zlostavljao cimera iz zatvorske sobe u Spužu Milosava Rakovića zvanog Bazuka, dok je treći robijaš sve to snimao mobilnim telefonom.

Zlostavljanje posmatraju i dvojica osuđenika sa kojima dele sobu, od kojih jedan kaže zlostavljanom robijašu da spusti ruke dok ga Čogurić bije.

Prve sekunde snimka prikazuju Rakovića koji sedi, Čogurića koji stoji nad njim i još dvojicu zatvorenika koji šetaju po sobi.

Čogurić naređuje osuđeniku, da se izvini i počinje da ga šamara. Čogurić mu naređuje da spusti ruke. “Spusti ruke, bre”, viče Čogurić, dok ponovo udara “kolegu”. Dok ga Čogurić tuče, osuđenik, koji da bi se zaštiti od udaraca, drži ruke preko glave.

Tada “kamerman” opominje Čogurića da snimaju već 30 sekundi i ubrzo se snimak prekida. Prema saznanjima Vijesti zlostavljanje je snimljeno ranije, jer Čogurić i njegova žrtva više nisu u istoj zatvorskoj sobi. Čogurić robija zbog ubistva braće Davorina (31) i Danijela (24) Ćulafića 15. februara 2014. godine.

Uprava Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija nije bila obaveštena da je Čogurić zlostavljao drugog osuđenika, rekli su Vijestima iz te institucije.

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto printscreen Vijesti.me

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...