Najnovije vesti

KAŠĆELANA GAĐALI JAJIMA I DEZODORANSIMA U SPUŽU: 2 zatvorenika kažnjena za napad na vođu kavačkog klana
Foto: Printscreen

namamili ga

KAŠĆELANA GAĐALI JAJIMA I DEZODORANSIMA U SPUŽU: 2 zatvorenika kažnjena za napad na vođu kavačkog klana

Crna Gora

Jedan od vođa kavačkog klana, Slobodan Kašćelan, koji je u petak iz Praga sproveden u Istražni zatvor u Spužu napadnut je kada su mu sa šetnje prišla dvojica pritvorenika i bez ikakvog povoda ga napala.

Kako prenose mediji, učesnici ovog incidenta su identifikovani i sankcionisani. Iako je Kašćelan pod strogim merama, vinovnici su našli način da ga napadnu.

Kašćelan je napadnut kada je bio u sobi. Čuo je da ga neko sa šetnje zove, tražeći da se približi kako bi ga pozdravio. Čak se i pozvao na “zajedničkog prijatelja”, pozvavši ga da se popne do rešetaka da se vide. Kašćelan je prišao i tada su počeli da ga gađaju jajima i dezodoransima u stiku. On je to prijavio zatvorskim policajcima, koji su o tome obavestili Upravu zatvora.

foto: Vijesti.me/Jelena Jovanović

Zbog ovog napada kažnjen je samicom Darko Vicković, koji je u pritvoru zbog sumnje da je 11. oktobra prošle godine u sa više ljudi prenosio više komada vatrenog oružja od Slanog ka Nikšiću. Vicković je šetao sa Vladimirom Ulamom, optuženim za ubistvo Petrovčanina Nemanje Medina. Svi akteri ovog događaja su saslušani.

Kašćelan je uhapšen 12. decembra prošle godine u Pragu po međunarodnoj poternici.

Poternicu za Kašćelanom raspisao je NCB Interpol Podgorica u februaru 2017. godine zbog više teških krivičnih dela.

Kurir.rs/CDM Foto: Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...