OSUĐENI BAHATI CRNOGORSKI SPECIJALCI: Robijaće zbog brutalnog prebijanja trojice mladića u Podgorici! (VIDEO)
Foto: printscreen YT

nagodili se

OSUĐENI BAHATI CRNOGORSKI SPECIJALCI: Robijaće zbog brutalnog prebijanja trojice mladića u Podgorici! (VIDEO)

Crna Gora -

PODGORICA - Policajci Mladen Vujović, Slavko Furtula i Marko Stojanović robijaće po dva i po meseca zbog zlostavljanja tri mladića u centru Podgorice u februaru prošle godine.

Sudija podgoričkog Osnovnog suda Larisa Mijušković Stamatović prihvatila je njihovu nagodbu sa tužiocem Osnovnog državnog tužilaštva Miroslavom Turkovićem.

Za to krivično delo predviđena je kazna zatvora do tri godine. Punomoćnik oštećenih mladića advokat Lazar Aković rekao je Vijestima da se neće žaliti na presudu, jer su policajci izrazili kajanje i izvinili se oštećenima. Dodao je da se nada da će ova kazna biti dovoljno upozorenje svim policajcima da se profesionalno odnose prema svom poslu.

Dvojica policajaca Vukoman Maraš i Miloš Bečanović nijesu prihvatili pregovore sa tužiocem i njima će se suditi u odvojenom postupku.

Službenici Interventne jedinice su optuženi da su 16. februara pretukli J.B, S.N. i M.D.

Nakon što su mediji objavili snimak prebijanja koje su zabeležile sigurnosne kamere, tužilaštvo je pokrenulo postupak, a početak suđenja se odgađao četiri puta zbog pregovora sa tužilaštvom. Na snimku se vidi kako petorica policajaca rukama i nogama tuku trojicu mladića.

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track