KATNIĆ PORUČIO DEMONSTRANTIMA: Bolje da sade luk nego što traže moju ostavku!
Foto: Vijesti/Boris Pejović

ne da fotelju

KATNIĆ PORUČIO DEMONSTRANTIMA: Bolje da sade luk nego što traže moju ostavku!

Crna Gora -

Glavni crnogorski specijalni tužilac, Milivoje Katnić, izjavio je da ne postoji nijedan razlog da se povuče sa te funkcije, uprkos zahtevu građana da podnese ostavku.

"Bolje da su pošli, ako imaju gde malo zemlje da obrađuju, da sade luk", rekao je Katnić i dodao da rezultati koje je ostvario od kada je imenovan daju odgovor na pitanje hoće li ili neće podneti ostavku.

"Prosudite sami na osnovu svega što sam uradio. Pitajte Duška Kneževića i druge koje sam procesuirao hoću li podneti ostavku. Pitajte one članove 13 organizovanih kriminalnih grupa koje sam priveo licu pravde. Verujem da će vam odgovor dati i onih 88 optuženih i 28 optužnica podignutih za organizovani kriminal", rekao je Katnić.

On je prokomentarisao zahteve učesnika protesta.

"Bolje da su pošli ako imaju gde malo zemlje da obrađuju, da sade luk ili nešto drugo, pošto je teška i mrčna godina pred nama. Ne bih voleo da ovo neko shvati kao uvredu, već kao dobronameran savet, jer i ja to radim", rekao je Katnić.

Prema njegovim rečima, on će podneti ostavku samo ukoliko ne ispuni očekivanja u slučaju suđenja za pokušaj terorizma na dan izbora.

Kurir.rs/Tanjug Foto: Vijesti/Boris Pejović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track