Najnovije vesti

PROCURIO TAJNI SNIMAK U AFERI DRŽAVNI UDAR: Pogledajte kako ključni svedok Sinđelić razotkriva da je SVE NAMEŠTENO! (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube/IN4S

SAŠA SINĐELIĆ OTKRIO ISTINU

PROCURIO TAJNI SNIMAK U AFERI DRŽAVNI UDAR: Pogledajte kako ključni svedok Sinđelić razotkriva da je SVE NAMEŠTENO! (VIDEO)

Crna Gora


Advokati odbrane dostavili su redakciji portala IN4S snimke na kojima Saša Sinđelić u razgovoru sa redakciji nepoznatim osobama govori kako je bio primoravan da učestvuje u montaži tzv. "državnog udara".

Svedok saradnik Saša Sinđelić, ključni svedok u montiranom procesu za tzv. "državni udar", u kojem su optuženi srpski državljani i lideri Demokratskog fronta, na snimku je ponovo porekao da je sve što je svedočio u Višem sudu u Podgorici istina, te da nikakve zavere oko upada u Skupštinu Crne Gore i ubistva Mila Đukanovića nije bilo.

U ekskluzivnom snimku koji je objavio IN4S Sinđelić, na nepoznatoj lokaciji osobi od poverenja govori kako su se stvari zaista odvijale, te da je njegovo lažno svedočenje iznuđeno mučenjem i ucenama. On je na kraju, prema sopstvenom tvrđenju, pobegao sa porodicom u Srbiju, bez znanja crnogorskih tužilaca o tome.

foto: Printscreen YouTube/IN4S

Sinđelić je još jednom ponovio verziju događaja koju je ispričao i na Hepi televiziji kako je otišao u Crnu Goru u nadi da će nevino optuženi ljudi biti brzo pušteni, ali da se to nije desilo. Na snimku je kazao da iako se dobrovoljno predao crnogorskoj policiji, on je tretiran kao terorista, i tako i uhapšen, te da je držan u samici 23 dana sa upaljenim svetlima i mučen.

foto: Printscreen YouTube/IN4S

Svedok saradnik tužilaštva odriče i da su postojali navodni ruski agenti odgovorni za ceo "državni udar". Za snimak na kojem se navodno vide on i Eduard Šišmakov, kaže, koji je u Beogradu bio da piše knjigu, i samo to.

foto: Printscreen YouTube/IN4S

"Kakvi bre ruski agenti, ovaj čovek, ja znam bre, pisao tekst za neku knjigu. Nije verovao šta ga snađe", kazao je Sinđelić. Odrekao je i postojanje bilo kakvog oružja, navodeći da ako ga je bilo to je Mirko Velimirović uradio u svojoj režiji. Svojim sagovornicima je opisao i kako je izgledalo privođenje, te naglasio da ga je crnogorska policija izvodila iz samice i mučila.

Kurir.rs/Sputnjik Srbija

Foto: Printscreen YouTube/IN4S

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...