Najnovije vesti

VLASNIK ATLAS GRUPE DOBIO MISTERIOZNOG PRATIOCA: Knežević  objavio šokantan snimak iz londonskog hotela (VIDEO)
Foto: Profimedia, Printscreen YouTube/Aj Jazeera Balkans

opasno

VLASNIK ATLAS GRUPE DOBIO MISTERIOZNOG PRATIOCA: Knežević objavio šokantan snimak iz londonskog hotela (VIDEO)

Crna Gora

Nepoznata muška osoba pokušala je da uđe u prostorije u Londonu koje koristi predsednik "Atlas grupe“ Duško Knežević, saopštili su iz tog holdinga.

"Kada je primetio da su u hodniku nadzorne kamere muškarac srednjih godina se brzo udaljio iz hola i napustio zgradu“, piše u saopštenju „Atlas grupe“.

 

Incident se desio u noći između 13. i 14. marta. Ubrzo su na lice mesta došli pripadnici interventne jedinice britanske policije. Sa detaljima su upoznate nadležne službe, a Knežević je prebačen na novu lokaciju.

 

Pripadnici Kneževićevog obezbeđenja snimili su osobe koje su u proteklih nekoliko dana pratile njegovo kretanje u Londonu, dodaje se u saopštenju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KO PONOVO PRATI DK PO LONDONU? / WHO IS FOLLOWING DK IN LONDON AGAIN?

A post shared by Dr Dusko D. Knezevic (@dkatlas) on

Navodno postoje i snimci osoba koje su pratile Duška Kneževića tokom februara. On je upoznao nadležne u Velikoj Britaniji sa svojim sumnjama i saznanjima o načinu funkcionisanja sistema čijim se razotkrivanjem bavi.

 

Duško Knežević je tim povodom objavio snimak na Instagramu na kojem se vide osobe koje navodno nadziru njegovo kretanje, uz naslov: „Ko ponovo prati DK po Londonu“.

 

Kurir.rs/Sputnjik Srbija

Foto: Profimedia

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...