Najnovije vesti

ŽENSKA BANDA PONOVO HARA: Jedna vraćena sa BG aerodroma, druga PONOVO UHAPŠENA!  Atraktivne i nasilne Crnogorke postale poznate posle BRUTALNOG SNIMKA
Foto: Foto Printscreen Facebook

ŽENSKA BANDA PONOVO HARA: Jedna vraćena sa BG aerodroma, druga PONOVO UHAPŠENA! Atraktivne i nasilne Crnogorke postale poznate posle BRUTALNOG SNIMKA

Crna Gora

Podgoričanka Andrijana Mišolić (28), javnosti poznatija kao članica tamošnje ženske bande koja je harala Crnom Gorom, ponovo je uhapšena nakon što je policija u njenom stanu pronašla "pištolj hemijsku" u ilegalnom posedu sa metkom u cevi, a radi provere oduzeti su joj automobil i skupoceni sat. Mišolić se u policijskoj evidenciji vodi kao bezbednosno interesantna osoba.

- Službenici CB Podgorica su danas, preduzimajući mere i radnje iz svoje nadležnosti, a postupajući na osnovu operativnih saznanja, uz prethodno pribavljenu naredbu od nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi A. M. Pretresom je pronađeno oružje sa metkom u cevi koje je bilo ilegalnom posedu ove ženske osobe - saopšteno je iz Uprave policije.

Mišolić je uz krivičnu prijavu privedena državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog sumnje da je počinila krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

- Nakon saslušanja tužilac je za A. M. doneo rešenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do 72 časa u kojem roku će ona biti privedena sudiji za istragu Osnovnog suda u Podgorici - navodi se u saopštenju, prenose crnogorske "Vijesti"

Policija je od Mišolić privremeno oduzela "VW golf VII" kao i sat "Roleks" radi provere porekla.

Nasilničko ponašanje, krađe bundi...

Ova Podgoričanka od ranije je poznata javnosti zbog nasilničkog ponašanja i članstva u ženskoj bandi za koju je nasilničko ponašanje karakteristično. U žižu javnosti dospela je kada je isplivao video-snimak na kom se vidi kako grupa devojka brutalno udara jednu Beograđanku.

Ženska banda je žrtvu najpre automobilom dovezla do zabačene šume, da bi potom na nju nasrnula i uprkos vapajima nesrećne devojke da je ne biju i ostave na miru. U presudi je navedeno da je snimak nastao na nagovor Andrijane Mišolić, a osuđena je na četiri meseca zatvora zbog nasilničkog ponašanja.

Mišolić je, osim za nasilničko ponašanje, bila optužena i za krađu bundi i haljina, zajedno sa Nikolijom Lačević, akterkom snimka na kojem je zabeleženo prebijanje devojke.

Njih dve su zbog krađe dve bunde i pet haljina kažnjene sa po 1.200 evra, a kako su tamošnji mediji objavili, prijavila ih je vlasnica butika koja se bavila preprodajom na crno.

Uzela pištolj policajcu pa se fotografisala za Instagram

Nasilnica Mišolić je poznata i sa fotografije sa policajcem B. Š. na osnovu koje je utvrđeno da je pozajmila njegovu policijsku uniformu i službeni pištolj i tako se fotografisala za društvene mreže. Zbog ove fotografije je u Crnoj Gori izbio veliki skandal, a B. Š. je tada i suspendovan iz policije.

Na spisku bezbednosno interesantnih osoba

Inače, njena koleginica iz bande pomenuta Nikolija Lačević, krajem godine je vraćena sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" jer je evidentirana na spisku bezbednosno interesantnih osoba kojima je zabranjen ulazak u Srbiju. Razlog tome verovatno je poznanstvo i bliske veze sa ljudima iz kriminalnog miljea.

(Kurir.rs/Vijesti)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...