Najnovije vesti

SLATKA MALA MAFIJAŠICA: Iza lepog lica ove Crnogorke krije se ZVER! Članica poznate bande završila u Spužu!
Foto: Facebook

brutalna

SLATKA MALA MAFIJAŠICA: Iza lepog lica ove Crnogorke krije se ZVER! Članica poznate bande završila u Spužu!

Crna Gora

Andrijani Mišolić (28) iz Podgorice, poznatija kao članice nasilne ženske bande koja je harala Crnom Gorom, kod koje je pronađen pištolj, određen je pritvor do 30 dana i sprovedena je u Istražni zatvor u Spužu.

Sudija za istragu je posebno ocenio činjenicu da je osumnjičena pravosnažno osuđivana više puta. Kako je saopšteno iz Osnovnog suda, sudija je ocenio da se radi o licu sklonom vršenju krivičnih dela i povratnici u krivičnim delima protiv javnog reda i mira.

"Što predstavlja posebne okolnosti koje ukazuju da u konkretnom slučaju postoji realna bojazan da će osumnjičena u slučaju odbrane sa slobode ponoviti krivično delo, te koje opravdavaju određivanje pritvora po navedenom pritvorskom osnovu. Iz navedenih razloga, sudija za istragu je ocenio da se pritvor pokazuje opravdanim, neophodnim i nužnim, te da se svrha određivanja pritvora ne bi mogla postići nekom drugom blažom merom", saopšteno je iz suda.

foto: Facebook

Mišolić je uhapšena kada je pretresom njenog stana podgorička policija pronašla olovku pištolj sa metkom u cevi. Kako je saopštila policija, osumnjičena se u bezbednosnim službama vodi kao bezbednosno interesantna osoba.

Od Mišolić je radi provere privremeno oduzeto vozilo "golf 7" kao i skupoceni sat "Roleks" radi provere porekla. "Pretres stana koji je A. M. koristila izvršen je radi eventualnog pronalaska predmeta i tragova u vezi sa izvršenim krivičnim delima", pojasnili su iz policije.

Mišolić je odranije poznata istražiteljima kao članica ženske bande, a bila je osuđena na četiri meseca zatvora zbog nasilničkog ponašanja. Osim za nasilničko ponašanje, teretila se i za krađu bundi i haljina.

Nasilnica Mišolić, inače, poznata je i sa fotografije sa policajcem B. Š. na osnovu koje je utvrđeno da je pozajmila njegovu policijsku uniformu i službeni pištolj i tako se fotografisala za društvene mreže. Zbog ove fotografije je u Crnoj Gori izbio veliki skandal, a B. Š. je tada i suspendovan iz policije.

Kurir.rs/CDM

Foto: Facebook

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...