Najnovije vesti

SKANDALOZNO! PODOFICIR UNEO DROGU NA VOJNI BROD: Crnogorska policija uhapsila vodnika za pokušaj šverca 50 KILOGRAMA KOKAINA školskim brodom Jadran! (FOTO)
Foto: Printscreen Vijesti.me/Siniša Luković

obrukao mornaricu

SKANDALOZNO! PODOFICIR UNEO DROGU NA VOJNI BROD: Crnogorska policija uhapsila vodnika za pokušaj šverca 50 KILOGRAMA KOKAINA školskim brodom Jadran! (FOTO)

Crna Gora

Vojna policija Crne Gore uhapsila je podoficira Duška Radevića zbog sumnje da je umešan u trgovinu 50 kilograma kokaina zaplenjenog na školskom brodu "Jadran" u Tivtu.

Kako prenose crnogorski mediji, droga je otkrivena na osnovu operativnih informacije Ministarstva odbrane, a u akciji koja je sprovedena u petak.

1 / 4 Foto: Printscreen Vijesti.me/Siniša Luković

Uhapšen je stariji vodnik Duško Radević, za pokušaj šverca narkotika kojim je naneta nemerljiva šteta ugledu školskog broda „Jadran“, Mornarice i oružanih snaga Crne Gore. Duško Radenović se sumnjiči da je znao za nameru, za sada neidentifikovanih osoba, da krijumčare kokain.

 

Pored kokaina, pronađeno je više komada nelegalnog oružja. Ministarstvo odbrane Crne Gore je u petak saopštilo da je Odeljenje za vojno-obaveštajne i bezbednosne poslove došlo do saznanja da određene kriminalne grupe imaju nameru da za svoje aktivnosti iskoriste krstarenje školskog broda "Jadran", u okviru praktične obuke studenata Pomorskog fakulteta iz Kotora.

 

 

Na osnovu tih informacija, Vojna policija je u petak rano ujutro izvršila pregled i pretres školskog broda "Jadran", pri čemu je pronađen kokain. "Jadran" je u petak trebalo da krene na dvonedeljno krstarenje do Istanbula i potom Pireja.

 

Kurir.rs/Tanjug

Foto Printscreen Vijesti.me/Siniša Luković

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...