Najnovije vesti

BRUTALNA LIKVIDACIJA CRNOGORCA U ŠPANIJI: Baranin upucan u glavu pred ženom i detetom sa kojima je došao na odmor! Ubijeni Zijad Nurković (24) bio blizak klanu Alana Kožara!
Foto: Facebook

obračun

BRUTALNA LIKVIDACIJA CRNOGORCA U ŠPANIJI: Baranin upucan u glavu pred ženom i detetom sa kojima je došao na odmor! Ubijeni Zijad Nurković (24) bio blizak klanu Alana Kožara!

Crna Gora
15:57h

PODGORICA - Baranin Zijad Nurković (24) iz Rožaja, blizak klanu Alana Kožara, ubijen je u Španiji, potvrđeno je iz crnogorske policije.

Na njega je pucala za sada nepoznata osoba u španskom mestu u blizini Malage, dok je bio u vozilu sa suprugom i ćerkom. On je sa porodicom bio u Španiji turistički. Ranjen je u četvrtak uveče u glavu i bio je u komi do petka, priključen na aparate, ali lekari nisu uspeli da se izbore za njegov život.

Crnogorska policija obaveštena je o likvidaciji i već je kolegama iz Španije pružila određena saznanja o Nurkoviću. Vest o ovoj likvidaciji objavio je i španski portal Espanjol, ali nije saopštio identitet ubijenog. Kako su naveli muškarac (24) je ubijen kada je vozilom putovao sa četiri godine mlađom suprugom i dvogodišnjom ćerkom.

Španske vlasti pokušavaju da dođu do ubice i razjasne pod kojim okolnostima se dogodila likvidacija, kao i motiv zločina. Ovaj španski portal piše da se ispituju sve mogućnosti, ali da sve ukazuje da se iza zločina kriju poslovi sa drogom.

Nurković je poznat policiji i važio je za bliskog saradnika Alana Kožara, koji je inaće čoveka od poverenja vođe Zemunskog klana Luke Bojovića. Za Kožarom policija traga zbog pokušaja ubistva sada pokojnog Slobodana Šaranovića.

Šaranović je ubijen 11. marta 2017. ispred svog stana u budvanskom naselju Dubovica. Šaranović se teretio za ubistvo Nikole Bojovića, Lukinog brata, zbog čega je bio u pritvoru. U međuvremenu je u sukobu tih klanova ubijeno više osoba.

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto: Facebook/Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...