POTRAGA ZA UBICAMA STEFANA ŠAROVIĆA: Policija pretražuje pećine iznad Herceg Novog!
Foto: Printscreen Vijesti.me/Zoran Đurić

pobegli u brda

POTRAGA ZA UBICAMA STEFANA ŠAROVIĆA: Policija pretražuje pećine iznad Herceg Novog!

Crna Gora -

Osumnjičeni za ubistvo Novljanina Stefana Šarovića (31) posle likvidacije su navodno pobegli u brdo iznad Đenovića i sakrili se u nekoj od pećina.

Kako Vijesti nezvanično saznaju iz Uprave policije, pojašnjavajući da je jedan od osumnjičenih meštanin i da mu je teren Devasilje koji je prepun pećina dobro poznat.

" Identifikovali smo osumnjičene koji su mlađi muškarci. Posle ubistva pobegli su u brdo iznad vile "Akacija" i tu ih tražimo. U potragu je uključena i helikopterska jedinica, policijski psi, a koristimo i tervozijsku kameru", rekli su iz policije.

Izvori navode da istraga ukazuje da je Šarović bio u društvu sa osumnjičenima nedugo pre ubistva i da su se raspravljali, a da je prema dosadašnjim podacima svađa povezana sa neraščišćenim računima u vezi sa preprodajom droge.

"Nakon svađe u kafiću, Šarović je krenuo ka kući, ali ga je jedan od osumnjičenih sačekao dok je ulazio u dvorište vile, pucao mu u grudi, a potom pobegao sa drugim koji ga je čako na motociklu", rekao je sagovornik Vijesti.

Policija i dalje istražuje da li je ubistvo povezano sa obračunom kotorskih kriminalnih klanova, iako veruju da se radi o izolovanom sukobu, najverovatnije o obračinu između nekoliko lokalnih preprodavaca droge. Policija je u obližnjoj šumi pronašla motocikl koji su navodno koristile ubice, a forenzičari su sa njega skinulo tragove.

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto printscreen Vijesti.me/Zoran Đurić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja