Najnovije vesti

VETAR NAPRAVIO HAOS U ULCINJU: Nosio krovove i stabla, a od suncobrana na plaži nije ostalo ništa! Ni ležaljke nisu više u upotrebi (VIDEO)
Foto: Vijesti.me/Marko Škrelja

veliko nevreme

VETAR NAPRAVIO HAOS U ULCINJU: Nosio krovove i stabla, a od suncobrana na plaži nije ostalo ništa! Ni ležaljke nisu više u upotrebi (VIDEO)

Crna Gora

Jak olujni vetar praćen kišom i grmljavinom koji je u utorak oko ponoći zahvatio područje Ulcinja čupao je drveće i nosio krovove s kuća.

Povređenih nije bilo.

Nevreme koje je trajalo oko pola sata napravilo je "dar mar" u Limanu, ispod Starog grada, u Đeranama, na Velikoj Plaži i Adi Bojani.

Pripadnici Službe zaštite i spasavanja jutros su krčili put od Ulcinja ka Adi Bojani od desetina oborenih stabala.

foto: Vijesti.me/Marko Škrelja

Načelnik Službe, Saubih Mehmeti, kazao je da je većina priključnih puteva u Štoju i dalje blokirana oborenim stablima, kao i neki prstupni putevi kućicama na Adi Bojani.

"U Limanu jedna kuća je ostala bez krova, a u Đernama tri. Ispod Starog rada borovi su pali na tri automobila stranih registarskih oznaka i načinili veliku materijalnu štetu", kazao je Mehmeti.

Naveo je da su štetu pretpeli i zakupci kupališta, a da će uklanjanje oborenih stabala na Adi trajati najmanje dva dana.

Jedan od zakupaca kupališta Marko Škrelja kazao je da je pretrpeo ogromnu štetu jer nijedan suncobran od oko 350 koliko ih ima više nije u upotrebi.

"Na susednoj Kopakabani stradalo je 600 suncobrana. Oko 30 odsto od 1.800 ležaljki na obe plaže više nije u upotrebi, a vetar je odneo i sunđere", kazao je Škrelja.

Kurir.rs/Vijesti.me Foto: Vijesti.me/Marko Škrelja

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...