SRPKINJA SE VRAĆALA SA PLAŽE U SUTOMORU, PA JE UJEO KONJ: Gledali su me sa nevericom, neki su se i smejali, ali meni do smeha nije!
Ilustracija, Foto: Profimedia

prepisali joj terapiju

SRPKINJA SE VRAĆALA SA PLAŽE U SUTOMORU, PA JE UJEO KONJ: Gledali su me sa nevericom, neki su se i smejali, ali meni do smeha nije!

Crna Gora -

U Sutomoru je jednu ženu ujeo konj dok se vraćala sa plaže.

"Vraćala sam se sa plaže. Na livadi je bilo nekoliko konja. Jedan Rus je išao ispred mene, prišao konju, pomilovao životinju i prošao. Prošla sam i ja, međutim iznenada sam osetila kao neki udarac otpozadi, neprijatan i jak bol u predelu leđa. U momentu nisam znala šta me snašlo. Instiktivno sam rukom dohvatila bolno mesto. Na prstima su ostali tragovi krvi. Ujeo me je konj”, ispričala je žena.

Odmah se obratila lekaru.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Jelena Rafailović

“Kad sam se požalila šta mi se dogodilo, većina ljudi me gledala sa nevericom, neki su se i nasmejali. Meni do smeha nije”, kaže žena.

Ističe da u Sutomoru ima mnogo pasa lutalica i krupne stoke, među kojima su i konji.

“Moj odmor pretvorio se u odlazak lekarima”, priča očajno srednjovečna žena iz Srbije koja u Sutomoru, gde ima kuću, letuje godinama.

Iz Doma zdravlja Bar kažu da su dostavili izveštaj lekara veterinarskoj inspekciji.

“Konj nije nađen. Na osnovu pregleda konja utvrđuje se terapija koju žena treba da primi”, kazali su u Domu zdravlja Bar.

Veterinar kaže da jeste retkost da konj ujede, ali se dešava.

Konji mogu da obole i od besnila, ali poslednjih godina veterinari nisu zabeležili takav slučaj.

Kurir.rs/CDM/Jedro Foto: Profimedia/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track