ULCINJ JE NAJLEPŠI ALBANSKI GRAD: Albanka objavila sliku sa juga Crne Gore i objavom zapalila društvene mreže
Foto: Twiter

provokacija

ULCINJ JE NAJLEPŠI ALBANSKI GRAD: Albanka objavila sliku sa juga Crne Gore i objavom zapalila društvene mreže

Crna Gora -

Devojka albanske nacionalnosti "zapalila" je društvene mreže kada je postavila sliku sa letovanja u Ulcinju, sa opisom kako je Ulcinj najlepši - albanski grad!

Ilirijana Freja, devojka koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Albanka poreklom iz Ulcinja, a koja živi u Americi, podigla je pravu buru negativnih komentara kada je na Tviteru okačila sliku sa letovanja iz Ulcinja, a ispod koje je napisala sledeće: "Žao mi je, ali ja sam iz najlepšeg albanskog grada, ne možete me ubediti u suprotno".

foto: Tviter

Ova njena provokacija nije prošla neopaženo, pa su se u komentarima pojavili oni koji su pokušali da joj objasne geografiju, tačnije, unutar koje države se nalazi crnogorski grad Ulcinj.

Freja se na društvenim mrežama deklariše kao Albanka koja živi u Americi, i ne sakriva simpatije koje gaji prema Đerdanu Šaćiriju i Granitu Džaki, tačnije, prema njihovim provokacijama u vidu pokazivanja "albanskog orla" u utakmici između Švajcarske i Srbije na Svetskom prvenstvu u fudbalu održanom prošle godine. O tome svedoči i slika na njenom Tviter profilu.

foto: Tviter

Iako su mnogi od tviteraša pokušali na lep način da joj objasne kako se Ulcinj, iako ima dosta stanovnika albanske nacionalnosti, nalazi u Crnoj Gori, Freja nije prestala sa provokacijama, pa je u jednom trenutku napisala kako nije njena greška što je Ulcinj u Crnoj Gori, ali da nije ljuta zbog toga kao što su svi oni koji su je napali zbog onoga što je ona napisala.

Kurir.rs

Foto: Tviter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track