MALOLETNA ĆERKA POLICAJCA HTELA DA NAPIJE PSA PIVOM: Kad je snimak dospeo na internet, otac počeo da preti autoru (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook Prijatelji životinja Podgorica

MUČENJE ŽIVOTINJA

MALOLETNA ĆERKA POLICAJCA HTELA DA NAPIJE PSA PIVOM: Kad je snimak dospeo na internet, otac počeo da preti autoru (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Crna Gora -

Organizacija "Prijatelji životinja Podgorica" podneće policiji prijavu protiv maloletne E.L. iz Kotora i još dve osobe jer su uličnom psu nasilno sipali pivo u usta.

Devojka je čitav događaj objavila na Instagramu a profil je uklonjen nakon oštrih kritika pratilaca.

"Takođe imamo saznanja da je otac maloletnice, inače policijski službenik, preko posrednika pretio licu koje je snimak sa instagram profila njegove ćerke podelilo na društvene mreže", navodi se u saopštenju ove NVO.

Nevladina organizacija "Prijatelji životinja Podgorica" poziva Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru da pokrenu postupak protiv lica sa snimka, kao i protiv maloletnice koja je isti objavila na društvenim mrežama, a koja je inače pomenuti događaj snimala.

"Takođe poručujemo i ocu maloletnice, da umesto što koristeći položaj policijskog službenika preti osobama koje pokušavaju da stanu na put bezakonju i maloletničkoj delikvenciji, bolje neka tu energiju usmeri u vaspitanje svoje ćerke", poručili su iz NVO-a.

Oni očekuju od nadležnih organa da svoj posao odrade krajnje profesionalno, kako bi pomenuta lica shvatila težinu počinjenog dela i kako ne bi ni oni, a ni njihovi vršnjaci nikada više pokušali da ovako nešto ponove.

(Kurir.rs/Mondo.me/Foto: Printscreen Twitter)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track