SRPSKI DRŽAVLJANIN NAPRAVIO HAOS U ULCINJU: Vozio sa 2,33 promila, pa oštetio 4 automobila i udario u motor! Posle rekao da se ne seća koliko je votke popio!
Foto: Facebook/Podgorički vremeplov

pušten da se brani sa slobode

SRPSKI DRŽAVLJANIN NAPRAVIO HAOS U ULCINJU: Vozio sa 2,33 promila, pa oštetio 4 automobila i udario u motor! Posle rekao da se ne seća koliko je votke popio!

Crna Gora -

Rožajac Mirzet Murić (26) napravio je karambol kada je vozeći pijan oštetio četiri putnička vozila i pritom udario i u motocikl kojim je upravljao maloletni K. K. iz Ulcinja.

Murić je potom pokušao da pobegne iz vozila, ali ga je policija ubrzo uhapsila. Alkotestiranjem je Rožajcu, koji ima srpsko državljanstvo, utvrđeno 2,33 promila alkohola u krvi.

Motociklista je prošao sa lakšim telesnim povredama, a policija je protiv Murića podnela krivičnu prijavu zbog ugrožavanja javnog saobraćaja.

Na saslušanju u ulcinjskom tužilaštvu priznao je delo i izrazio žaljenje, nakon čega je u daljem postupku pušten da se brani sa slobode.

Murić je azao da se ne seća koliko je popio votke.Priznao je i da je pobegao iz auta jer je bio u panici. Intenzivno je pio od 11 do 15 časova, pošto je na odmoru, dodao je.

Kako se saznaje, Murić je upravljajući “golfom 7”, u vlasništvu njegovog rođaka, izgubio kontrolu nad vozilom kod plaže „Akvarijus“ i prešao na levu kolovoznu traku udarivši u parkirani “pasat”, koji se od siline udara zalepio u susedni “mercedes”.

Kurir.rs/Vijesti.me (Samir Adrović) Foto: Facebook/Podgorički vremeplov

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track