Najnovije vesti

KNEŽEVIĆ SASLUŠAN U BRITANSKOJ POLICIJI: Vlasniku Atlas banke oduzeta sva 3 pasoša i zabranjeno mu je da napusti zemlju!
Foto: Profimedia, Printscreen YouTube/Aj Jazeera Balkans

dobrovoljno

KNEŽEVIĆ SASLUŠAN U BRITANSKOJ POLICIJI: Vlasniku Atlas banke oduzeta sva 3 pasoša i zabranjeno mu je da napusti zemlju!

Crna Gora

Predsednik Atlas grupe Duško Knežević dobrovoljno je jutros saslušan u londonskom sudu, gde su mu oduzeti crnogorski, britanski i kiparski pasoš, saznaje TVCG iz izvora bliskih istrazi.

Nakon što mu je određena kaucija od 70.000 funti, Kneževiću je uveden elektronski nadzor i zabranjeno mu je da se približava aerodromima, železničkim stanicama i lukama.

 

Njemu je zabranjeno i kretanje van kuće posle 23 sata, navodi RTCG.

Od Kneževića je zatraženo da do 17. oktobra, kada je zakazano naredno ročište, u pisanoj formi iznese sve argumente protiv svoje ekstradicije Crnoj Gori, kao i da predoči dokaze na koje ima nameru da se poziva.

 

Protiv Kneževića se vodi više istraga crnogorskog Specijalnog tužilaštva koje se odnose na utaju poreza, pranje novca i zloupotrebu službenog položaja.

 

On je hapšenje izbegao odlaskom iz Crne Gore u Veliku Britaniju.

Knežević, nekadašnji bliski saradnik predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, došao je u sukob sa crnogorskim vlastima pošto je neke od njenih najviših zvaničnika optužio za korupciju.

 

Kurir.rs/Tanjug

Foto: Profimedia

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...