Najnovije vesti

VUČKOVIĆ KRENUO NA ROĐENDAN, PA UBIJEN: Ubice čekale da siđe sa motora i sasule u njega 10 hitaca (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen, Vijesti.me

DETALJI LIKVIDACIJE U PODGORICI

VUČKOVIĆ KRENUO NA ROĐENDAN, PA UBIJEN: Ubice čekale da siđe sa motora i sasule u njega 10 hitaca (VIDEO)

Crna Gora

Podgoričanin Branko Vučković (33) podlegao je povredama zadobijenim u pucnjavi koja se u sredu uveče dogodila u Podgorici.

Na Vučkovića su zasad nepoznati napadači ispalili više hitaca, posle čega su pobegli.

Kako se saznaje, Vučković je kobne noći krenuo na proslavu rođendana jednog rođaka u lokalu preko puta „Pejtona“. Kada je stigao blizu lokala, parkirao je motor. Čim je sišao sa motocikla, napadači suispalili više od deset hitaca, koji su ga pogodili u donje ekstremitete, a koban je bio pogodak u glavnu arteriju.

1 / 4 Foto: Vijesti.me/Savo Prelević

Iz lokala su odmah istrčali njegova devojka i rođaci, koji su krenuli u poteru za ubicama. Međutim, ubice su brzo umakle. Ubrzo su stigli policija i Hitna pomoć. Mladić je prebačen u Urgentni centar, ali je tamo preminuo.

Policija sumnja da su ubice pratile mladića i da su iskoristili momenat na parkingu da pucaju u Vučkovića.

Posle pucnjave policija je blokirala kvart u kom je Vučković ranjen, a blokirani su svi izlazi iz grada. Međutim, to nije rezultiralo hapšenjem ubica.

Inspektori kriminalističke policije su saslušali više očevidaca događaja.

U pitanju je nekoliko stanara okolnih zgrada, koji su policajcima kazali da su videli Vučkovića kako se parkira i da su se potom začuli rafali. Međutim, niko od njih nije video ubice.

Saslušano je i više bezbednosno interesantih lica. Od njih je uzet i DNK, ali niko od njih nije zadržan niti osumnjičen za ovaj zločin.

Prema saznanjima Dana, Vučković se ne dovodi u vezu sa nekim od kotorskih klanova, pa policija ne veruje da je ovaj Podgoričanin žrtva sukoba tih kriminalnih grupa.

Kurir.rs/CDM Foto: Printscreen/Vijesti.me

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...