TUČA UČENIKA U SREDNJOJ ŠKOLI U BIJELOM POLJU: Policija ispituje slučaj, direktor kaže da nije bilo povređenih!
Foto: Facebook/JU Srednja stručna škola

incident posle 4. časa

TUČA UČENIKA U SREDNJOJ ŠKOLI U BIJELOM POLJU: Policija ispituje slučaj, direktor kaže da nije bilo povređenih!

Crna Gora -

U Srednjoj stručnoj školi u Bijelom Polju juče je, posle četvrtog časa u popodnevnoj smeni, došlo do tuče između više učenika.

Iz Uprave policije Vijestima je potvrđeno da je dežurnoj službi Centra bezbednosti prijavljena tuča u toj školi.

Direktor škole Semir Balić je kazao da u pitanju bila manja čarka među učenicima i u kojoj nije bilo povređenih, te da je o svemu obavešten Centar bezbednosti u Bijelom Polju, koji će ispitati ceo slučaj i ispitati da li je neko nekog udario.

foto: Shutterstock

"Pomoćnik direktora Azem Idrizović me je informisao da je sa više profesora bio prisutan kada je između učenika izbila svađa, te da su oni sprečili da dođe do masovne tuče", kazao je Balić, dodajući da će škola u skladu sa zakonom preduzeti sve disciplinske mere protiv vinovnika svađe.

Idrizović je kazao da je bio prisutan i da nije primetio da je neko nekog udario, ali da je izbila svađa, koja je počela dan ranije u balon sali, gde su učenici igrali fudbal. Postoje video snimci koji će biti pregledani i nakon kojih će se znati da li je bilo tuče.

Vijesti iz Uprave policije saznaju da su u Centru bezbednosti prikupljana obaveštenja u svojstvu građanina od više od 10 učenika, u prisustvu njihovih roditelja.

Kurir.rs/Vijesti.me

Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track