BRANKO KRENUO NA PROSLAVU, PA GA IZREŠETALI: Policija objavila da je rasvetljeno ubistvo Vučkovića u Podgorici!
Foto: Vjesti.me

brutalna likvidacija

BRANKO KRENUO NA PROSLAVU, PA GA IZREŠETALI: Policija objavila da je rasvetljeno ubistvo Vučkovića u Podgorici!

Crna Gora -

Uprava policije rasvetlila je ubistvo Branka Vučkovića (33), koje se pre osam dana dogodilo u Podgorici.

Policija je tim povodom za danas u 13 sati najavila konferenciju za medije.

Podsetimo Vučković je, 26. septembra preminuo u Kliničkom centru Crne Gore od posledica ranjavanja. Na Vučkovića je noć ranije pucano kod Sahat kule.

Kako je najavljeno iz UP, na pres konferenciji govoriće načelnik Centra bezbednosti Podgorica Milovan Pavićević, državni tužilac Višeg državnog tužilaštva Zoran Vučinić, načelnik Odsjeka za suzbijanje teških krivičnih dela Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Milorad Žižić, načelnik Odseka za suzbijanje opšteg kriminaliteta Sektora kriminalističke policije Aleksandar Bošković i načelnik Odeljenja kriminalističke policije Centra bezbednosti Podgorica Miloš Vučinić.

foto: Youtube/Printscreen

Kako se pisalo, Vučković je kobne noći krenuo na proslavu rođendana jednog rođaka u lokalu preko puta "Pejtona". Kada je stigao blizu lokala, parkirao je motor. Čim je sišao sa motocikla, napadači su ispalili više od deset hitaca, koji su ga pogodili u donje ekstremitete, a koban je bio pogodak u glavnu arteriju.

Iz lokala su odmah istrčali njegova devojka i rođaci, koji su krenuli u poteru za ubicama. Međutim, ubice su brzo umakle. Ubrzo su stigli policija i Hitna pomoć. Mladić je prebačen u Urgentni centar, ali je tamo preminuo.

Policija sumnja da su ubice pratile mladića i da su iskoristili momenat na parkingu da pucaju u Vučkovića.

Kurir.rs/RTCG/CDM

Foto: Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja