PREDSEDNIK VIŠEG SUDA U PODGORICI DEMANTUJE KNEŽEVIĆA: Nikada mi niko nije dao pare! Hoće da me diskredituje!
Foto: Printscreen Facebook/Vijesti.me

OGLASIO SE BORIS SAVIĆ

PREDSEDNIK VIŠEG SUDA U PODGORICI DEMANTUJE KNEŽEVIĆA: Nikada mi niko nije dao pare! Hoće da me diskredituje!

Crna Gora -

Predsednik Više suda u Podgorici Boris Savić demantovao je navode Duška Kneževića da je desna ruka Vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića i da je uzimao novac preko Nenada Vujoševića i pozvao je nadležne organe da ispitaju slučaj.

"Radi se o apsolutnoj neistini, nikada mi niko nije dao pare. Radi se o želji da se na određeni način diskredituje jedan čovek, sudija koji je doneo naredbu za pretres njegove kuće...", kazao je Savić i dodao da je spreman da se podvrgne bilo kakvoj proveri, pa i na poligrafu.

"Netačno je da sam desna ruka Ivice Stankovića, sa njim imam jednu korektnu kominikaciju, ali ne toliko čestu", kazao je predsednik Višeg suda.

Na pitanje novinarke Vijesti da li će podneti ostavku dok se ne razreši slučaj, Savić je odgovorio da neće sve dok se ne utvrde činjenice. Kazao je i da neće podneti krivičnu prijavu i da ima "loša iskustva sa tim".

"Ne sećam se da je bilo ko odgovarao po prijavi za neistine koje je iznosio", dodao je Savić.

Predsednik Atlas Grupe Duško Knežević optužio je predsednika Višeg suda u Podgorici Borisa Savića da je i njemu Nenad Vujošević, sekretar VDT-a, kao i Ivici Stankoviću, nosio novac za korupciju.

Kurir.rs/Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track