HOROR U BIJELOM POLJU: Gluvonemu ženu rođaci ubili zbog 5.000 evra, a sve vreme u kući bila i njena gluvonema ćerka!
Foto: Printscreen Vijesti.me/Jadranka Ćetković

brutalno

HOROR U BIJELOM POLJU: Gluvonemu ženu rođaci ubili zbog 5.000 evra, a sve vreme u kući bila i njena gluvonema ćerka!

Crna Gora -

Državna tužiteljka Milica Rmandić odredila je danas pritvor do 30 dana Bjelopoljcima Damiru Selimoviću (24) i Danku Božoviću (24) zbog sumnje da su ubili Dragicu Selimović (55), kao i Jašaru Selimoviću (29) zbog neprijavljivanja krivičnog dela i počinioca i nedozvoljenog držanja oružja.

Vijesti iz policije nezvanično saznaju da materijalni tragovi ukazuju na to da su Selimović i Božović počinili krivično delo - teško ubistvo iz koristoljublja.

foto: Printscreen Vijesti.me/Jadranka Ćetković

Damir i Danko su rođaci pokojne gluvoneme žene koja je nađena mrtva juče u opljačkanoj kući, a Jašar je njen polubrat. Hapšenje je usledilo nakon odbukcije koju je obavio dr Nemanja Radojević, kojom je utvrđeno da je reč o nasilnoj smrti.

Uhapšeni su iz kuće u bjelopoljskom romskom naselju Rakonje odneli više od pet hiljada evra, potvrdili su Vijestima izvori povezani sa istragom. Vijesti nezvanično saznaju da su Damir Selimović i Jašar Selimović priznali da su bili u kući, ali da nisu priznali ubistvo, dok se Danko Božović branio ćutanjem, tvrdeći da nije sposoban da govori.

foto: Printscreen Vijesti.me/Jadranka Ćetković

Niko od njih, međutim, nije otkrio gde je novac koji je navodno nestao iz kuće.

Smrt Dragice Selimović i premetačinu u kući prijavio je njen suprug Nenad juče oko 13.30 časova. U kući je u vreme ubistva navodno bila i njihova desetogodišnja usvojena ćerka, koja je takođe gluvonema.

Kurir.rs/Vijesti.me Foto: Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track