Najnovije vesti

OVAJ UČITELJICIN KOMENTAR JE PODIGAO PRAVU BURU U KOMŠILUKU: Kad su videli šta je napisala detetu u svesci, roditelji su pobesneli! (FOTO)
Foto: Profimedia/Facebook

(NE)PRIMERENO

OVAJ UČITELJICIN KOMENTAR JE PODIGAO PRAVU BURU U KOMŠILUKU: Kad su videli šta je napisala detetu u svesci, roditelji su pobesneli! (FOTO)

Crna Gora

Školski zadaci često završe na internetu, uglavnom zbog smešnih dečjih odgovora, ali ovoga puta, u fokusu je bio komentar jedne učiteljice.

Naime, ona nije bila zadovoljna radom i pisanjem učenika, pa je napisala u svesci: "Užas!"

 

To je potom naljutilo roditelje koji smatraju da komentar nije primeren, pa su i oni nešto dopisali.

 

"Ovako se ne daje volja za školu. U moje vreme pisalo se 'Nije dobro, vežbaj'. A užas za nastavnicu koja je ovo napisala jer ovo je Vaš posao da učite decu", pisalo je, između ostalog.

Kako je fotografija zadatka završila na društvenim mrežama, usledile su salve komentara.

 

Jedni se slažu da je učiteljica preterala, a drugi, pak, ističu i da je uloga roditelja veoma važna.

 

"Roditelj da nauči padeže i pravopis, pa onda da daje komentar. Učiteljica da se bavi nekim poslom koji nema dodir sa pedagogijom, jer je verovatno preskočila i kroz odrastanje i na fakultetu", "Ovo jedan prosvetni radnik nikako ne sme da napiše", "Bez obzira na uzrast i greške deteta, jedan pedagog/učitelj ovo nije smeo da napiše! Zbog ovakvih, naše školstvo propada", bile su samo neke od reakcija.

 

Pretpostavlja se da sve dogodilo u jednoj školi negde u regionu.

 

Kurir.rs
Foto: Facebook/Profimedia

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...