Najnovije vesti

SUSPENZIJA ZA MILOVU DIREKTORKU KOJA JE VERNIKE NAZVALA OVCAMA: Bugarinova se ekspresno izvinila, ali je bilo kasno!
Foto: Printscreen: Facebook/Sandra Bugarin

odluka

SUSPENZIJA ZA MILOVU DIREKTORKU KOJA JE VERNIKE NAZVALA OVCAMA: Bugarinova se ekspresno izvinila, ali je bilo kasno!

Crna Gora

Službenica Ministarstva unutrašnjih poslova, Sandra Bugarin, suspendovana je sa poslova načelnice Direkcije za azil, jer je učesnike crkveno-narodnog sabora u Nikšiću na društvenim mrežama nazvala "ovcama".

Kako je za podgoričke Vijesti rečeno iz MUP-a, Bugarin je suspendovana do okončanja disciplinskog postupka.

"Povodom istupa i izraženih neprimerenih stavova i komentara na ličnom fejsbuk profilu službenice MUP-a Sandre Bugarin, načelnice Direkcije za azil u Direktoratu za građanska stanja i lične isprave, obaveštavamo vas da je ministar unutrašnjih poslova, preduzimajući mere iz svoje nadležnosti, protiv navedene pokrenuo postupak za utvrđivanje teže povrede službene dužnosti", navodi se u odgovoru MUP-a za Vijesti.

Dodaje se da će u konkretnom slučaju Uprava policije preduzeti aktivnosti iz delokruga svoje nadležnosti.

Ministar policije Mevludin Nuhodžić je za ovaj podgorički dnevnik rekao da je preduzimanje navedenih aktivnosti "smatrao ličnom moralnom i profesionalnom obavezom". "Jer smo građanima dužni poštovanje i uvažavanje u svim situacijama, pa i kada ne delimo ista uverenja", kazao je.

Bugarin je u objavi povodom okupljanja vernika na saboru u Nikšiću u subotu, na Fejsbuku napisala: "Nije problem Daka duhovni, ni Amfilohije razjareni, no je muka ovaj narod - ovce koje su pohrlili u Nikšić!".

Kurir.rs/Tanjug Foto: Facebook

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...