BARSKI BISKUP U POSLANICI OSUDIO MILOV ZAKON: Baš u vreme Božića ga donose, nemaju vremena da zastanu i čitaju reč Božju
Foto: Screenshot Youtube

direktno

BARSKI BISKUP U POSLANICI OSUDIO MILOV ZAKON: Baš u vreme Božića ga donose, nemaju vremena da zastanu i čitaju reč Božju

Crna Gora -

Nadbiskup barski i apostolski upravitelj Kotorske biskupije, monsinjor Rok Đonlešaj, čestitao je Božić vernicima katoličke crkve.

„Ovi nas dani pozivaju da izađemo iz sebe, da se ujedinimo i zbližimo sa svima. Bog i ovog Božića hoda od vrata do vrata, kucajući ne bi li ga njegovi primili. Ali, oni koji se zovu njegovim neretko su zauzeti svojim problemima i baš u vreme Božića donose odluku za usvajanje Zakona o verskim zajednicama i nemaju vremena da zastanu i čitaju reč Božju“, navodi monsinjor Rok Đonlešaj.

Koliko je slaba naša vera, dodaje on, koliko je toga između nas i Isusa, i između nas i naših bližnjih, koliko je mraka u nama i koliko malo promena u nama na bolje.

„Slavlje Božića poziva nas na razlikovanje bitnog od nebitnog u životu. Molimo da budemo iskreni i istrajni hrišćani", navodi se između ostalog u poslanici.

Kurir.rs/In4s.net Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track