ŠĆEPANOVIĆA CRNOGORCI RAZAPINJU NA LOMAČI: Ako sam kriv idem na robiju, ako nisam tužiću i bivšu suprugu i ostale VIDEO
Foto: Prinstcreen/YouTube

nemaju srama

ŠĆEPANOVIĆA CRNOGORCI RAZAPINJU NA LOMAČI: Ako sam kriv idem na robiju, ako nisam tužiću i bivšu suprugu i ostale VIDEO

Crna Gora -

Bivši policajac Miloje Šćepanović je rekao da je povodom tvrdnji svoje bivše supruge da ukoliko se na sudu dokaže da on nasilnik i prevarant spreman da da ide na robiju ali i da će, sa druge strane ako ne bude kriv - tužiti i nju i sve koji su se prenošenjem njenih tvrdnji ogrešili o zakon.

Šćepanović je rekao da je napustio posao u policiji ne zbog politike već zbog svojih verskih ubednjenja i da se sada njegova porodična situacija koristi za političke obračune.

"Ja sam svoj posao radio časno i pošteno, nijesam mogao da istrpim pritisak i da idem na vernike i svoje sugrađane", rekao je on.

Kazao je i da redovno plaća alimentaciju, ali i da je angažovao advokata povodom tvrdnji bivše supruge da je nasilnik.

Aleksandra Šćepanović je ranije izjavla da njen muž nije nikakve heroj da je od njega trpela nasilje I da je odlučila da sve objavi na fejbuku kada je videla kako se on veliča. Rekla je i da je tražio umanjenje alimentacije, kao i da je ne plaća redovno.

Pojedini crnogorski mediji su preneli ovu informaciju kako bi Šćepanovića prikazali u negativnom kontekstu neposredno posle njegovog dostojanstvenog čina.

(Kurir.rs/portalanalitika.me, Foto: Printscreen/YouTube)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track