CRNOGORSKA POLICIJA HAPSI NAVELIKO: Privedeno 45 zbog protesta u Podgorici! Nastavljaju "preventivno" i tokom praznika!
Foto: EPA/Boris Pejović

neredi u crnoj gori

CRNOGORSKA POLICIJA HAPSI NAVELIKO: Privedeno 45 zbog protesta u Podgorici! Nastavljaju "preventivno" i tokom praznika!

Crna Gora -

Podgorička policija saopštila je danas da je privela 45 lica sa dve lokacije zbog napada na policiju i incidenata koji su se dogodili pre dve noći.

U saopštenju se navodi da je policija u Podgorici je u ponedeljak uveče, spovodeći preventivne aktivnosti u svim delovim grada, privela 35 lica zbog napada na policijske službenike i incidenata koji su izazvani 29. decembra.

Osam lica je lišeno slobode zbog napada na policijske službenike i kamenovanje policijaca. Ostala lica će biti prekršajno procesuirana zbog izazivanja incidenta na području Glavnog grada.

foto: Twitter/Printscreen

Osim toga, policija je u Zeti privela 10 lica koja su se okupljala i spremala na izazivanje nereda. Kod jednog od privedenih policija je pronašla fantomku, palicu i sredstvo komunikacije.

U saopštenju se podseća da je olicija procesuirala 27 lica zbog krivičnih dela i prekršaja počinjenih na teritoriji Crne Gore.

Policija napominje da će tokom novogodišnjih praznika nastaviti sa preventivnim delovanjem u svim delovima Glavnog grada sa ciljem održavanja stabilnog javnog reda i mira.

Kurir.rs / Tanjug, Foto: EPA/Boris Pejović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track