Najnovije vesti

VELIKA AKCIJA CRNOGORSKE POLICIJE: Pronađena ukradena plovila vredna MILION EVRA
Foto: Uprava policije Crne Gore

zaplena

VELIKA AKCIJA CRNOGORSKE POLICIJE: Pronađena ukradena plovila vredna MILION EVRA

Crna Gora

Crnogorska policija je tokom prošle godine pronašla 14 ukradenih plovila i dva vanbrodska motora ukupne vrednosti oko 1.087.000 evra, saopštila je Uprava policije.

Granična policija Crne Gore je u zajedničkim akcijama sa partnerskim službama u protekloj godini postigla zapažene rezultate na pronalaženju i identifikaciji otuđenih plovila.

“Sprovedene su dve operacije “Stolen Boat” u priobalju Jadranskog mora, Skadarskog jezera i reke Bojane, a tom prilikom je pronađeno 14 ukradenih plovila i dva vanbrodska motora ukupne vrednosti oko 1.087.000 evra. Sektor granične policije je planirao operacije u dve faze, u maju i avgustu 2019. godine i u određenim slučajevima ostvario koordinaciju i saradnju sa Sektorom kriminalističke policije, Lučkom kapetanijom i Višim državnim tužilaštvom”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Informacije su razmenjivane i sa Glavnom jedinicom za ukradena plovila u Konstancu (Nemačka), Obalskom stražom SAD, Graničnom policijom Velike Britanije i Italijanskom Guardia di Finanze.

Kurir.rs/CDM

Foto: Uprava policije Crne Gore

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...