TUŽILAŠTVO ISPITUJE PTJ CRNE GORE: Mediji tvrde da su prebili Bjelopoljca
Foto: EPA/Boris Pejović

TUŽILAŠTVO ISPITUJE PTJ CRNE GORE: Mediji tvrde da su prebili Bjelopoljca

Crna Gora -

Tužilaštvo u Bijelom Polju saopštilo je da isputuje medijske tvrdnje da su pripadnici Protivterorističke jedinice pretukli Bjelopoljca S. P.

Kako se navodi u saopštenju, prilikom saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju S.P. je istakao da ne želi da daje bilo kakvo obaveštenje u vezi dogadjaja i da nije podneo krivičnu prijavu protiv bilo kojeg lica, niti se ovim povodom obraćao policiji ili tužilaštvu.

Oštećeni je istakao da poseduje izveštaj lekara iz Hitne medicinske pomoći, ali da taj dokument ne želi da predoči tužilaštvu.

"Osnovno državno tužilaštvo u Bijelom Polju je obavešteno od strane Uprave policije CB Bijelo Polje da je pet službenika Protivterorističke jedinice sačinilo službenu zabelešku povodom ovog dogadjaja", navodi se u saopštenju.

Dežurni tužilac Osnovnog državnog tužilaštva u Bijelom Polju, doneo je naredbu za izuzimanje video snimka, kao i naredbu sudskom veštaku iz oblasti sudske medicine koji će se na osnovu medicinske dokumentacije koja se nalazi u spisima predmeta izjasniti o težini i vrsti povreda koje je oštećeni zadobio, kao i načinu i mehanizmu njihovog nastajanja.

Pojedini mediji su objavili da su pripadnici Protivterorističke jedinice pretukli S. P. iz Bijelog Polja.

(Kurir.rs/Beta/Foto ilustracija: EPA/Boris Pejović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja