Najnovije vesti

PALA PRVA HAPŠENJA U CRNOJ GORI: Briga ih za koronu, otvoril kafiće uprkos zabrani! Uhapšeno četvoro!
Foto: Shutterstock

opasnst od virusa

PALA PRVA HAPŠENJA U CRNOJ GORI: Briga ih za koronu, otvoril kafiće uprkos zabrani! Uhapšeno četvoro!

Crna Gora

Policija u Podgorici i Mojkovcu lišila je slobode četiri lica zbog sumnje da su izvršila tri krivična dela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, saopštila je danas Uprava policije Crne Gore.

U Podgorici su slobode lišeni S.M. (54) i D.S. (47), koje su bez znanja vlasnika otvorile ugostiteljski objekat "Zetski dom" u Zeti i na taj način prekršile privremenu meru zabrane koja je izrečena od strane Ministarstva zdravlja o sprečavanju prenošenja koronavirusa u Crnoj Gori, kaže se u saopštenju dostavljenom Tanjugu.

Podgorička policija je lišila slonode i A.D. (27) zbog istog krivičnog dela koje je počinio tako što je otvorio ugostiteljski objekat "Teatro" u Tuzima i vršio ugostiteljske usluge.

Policija u Mojkovcu je lišila slobode V.B. zbog krivičnog đela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

On je u ponedeljak otvorio ugostitetljski objekat "Rovca", vršio ugostiteljske usluge i tim prekršio privremenu meru zabrane koja je izrečena od strane Ministarstva zdravlja. 

Lica će uz krivične prijave biti privedena nadležnom tužitvima na dalje postupanje, navedeno je u saopštenju.

Kurir.rs / Tanjug, Foto: Shutterstock

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...