Najnovije vesti

VRATILI GA SA GRANICE ZBOG BRATANCA SRBINA: Andrija Mandić nije pušten da uđe u Crnu Goru!
Foto: EPA / Boris Pejovic

bruka

VRATILI GA SA GRANICE ZBOG BRATANCA SRBINA: Andrija Mandić nije pušten da uđe u Crnu Goru!

Crna Gora

Predsednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić vraćen je sa graničnog prelaza Ilino Brdo, na putu Trebinje - Nikšić, zbog toga što je bio u društvu sa bratancem, koji je iz Srbije.

Podgorička Pobjeda piše da je Mandićev bratanac Danilo dao lažni iskaz da ne dolazi iz Srbije, već iz BiH.

Navodi se da su oko 22 sata Andrija i Danilo Mandić stigli na crnogorsku granicu i dali iskaz da dolaze iz BiH i da nisu boravili ni u jednoj državi sa brojem slučajeva korona virusa većom od 25 na 100.000 stanovnika.

Granična pollicija je zatražila potvrdu od kolega iz BiH, koji su im odgovorili da je Danilo Mandić u BiH ušao iz Srbije, a da nije regisrovano kako je Mandić presao srpsko-bosansku granicu.

foto: Profimedia

Kada je, kako se navodi, Mandićima predočeno da obojica moraju u karantin - Danilo zato što dolazi iz zemlje veće stope inficiranih, a Andrija zato što je sa njim bio u direktnom kontaktu, vratili su se na teritoriju BiH, odnosno u Trebinje, prenela je RTCG.

Prema nezvaničnim informacijama Pobjede iz Beograda, Andrija Mandić je boravio u glavnom gradu Srbije, ali je, navodi se, očito procenio da bi, zbog mera NKT po kojima svako ko dolazi iz Srbije mora u izolaciju, odlučio da u Crnu Goru uđe iz Bosne i Hercegovine, sa kojom je Crna Gora ranije otvorila granicu.

Kurir.rs/Tanjug Foto: EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...