BRUTALNA HAPŠENJA U BUDVI: Neviđena sila specijalaca! Biju građane, lome stakla, čuje se vriska i zapomaganje! (VIDEO)
Foto: Facebook video prtscr

hapšenje gradonačelnika

BRUTALNA HAPŠENJA U BUDVI: Neviđena sila specijalaca! Biju građane, lome stakla, čuje se vriska i zapomaganje! (VIDEO)

Crna Gora -

U drami koja se od jutros dešava u Skupštini opštine Budva, kada su pripadnici SAJ nasilno upali i uhapsili gradonačelnika Budve Marka Carevića i predsednika Skupštine opštine Krsta Radovića, povređeno je više ljudi.

Uhapšen je i sekretar za investicije Mladen Mikijelj, kao i sin i brat Marka Carevića.

Na najnovijem snimku iz zgrade Skupštine vidi se gungula, tuča i sva brutalna sila koju su SAJ-ovci primenili, uključujuć i upotrebu hemijskih sredstava.

Kako se čulo na jednom od snimaka sa lica mesta Carević je pretučen brutalno, prenosi IN4S.

SAJ je upao u Opštinu, hapsi građane, a kako se navodi, upotrebili su i hemijska sredstva.Takođe, polomljena su i stakla na zgradi Opštine.

Podsetimo, opštinski funkcioneri i građani okupili su se rano jutros u prostorijama Opštine Budva, nakon što je desetak kombija punih policije jutros došlo u Budvu.

Njih su tada ispred ulaza u Opštinu dočekali Carević i Radović.

Ono što je posebno izazvalo bes i negodovanje u javnosti je klečanje na vratu jednog od uhapšenih, Mladena Mikelja, sekretara za investicije u Opštini Budva.

foto: Twitter video prtscr

Podsetimo, ovaj zahvat američkog policajca je za posledicu imao gušenje Afroamerikanca Džordža Flojda, što je bio povod za demostracije protiv brutalnosti koje su se prelile na sve kontinente.

IMA POVREĐENIH

Đorđe Vujović, bivši predsednik SO Budva i aktuelni savetnik predsednika opštine, prebijen i bačen sa stepeništa, prenosi In4s. On se nalazi u budvanskom domu zdravlja sa ozbiljnim povredama kičme.

Carević i ostali funkcioneri su u odeljenju CB Budva, sa povredama, ali kako saznajemo, nisu hteli da ih povezu u Dom zdravlja, već su tamo dolazila ambulantna kola.

Ima mnogo povređenih kako se čuje na jednom od snimaka iz Budve, prenosi IN4S.

Kurir.rs/Sputnjik/in4s.net

Foto: Printscreen Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track