I DALJE NAPETO U BUDVI: Carević i Radović ušli u opštinu, policija je ispred zgrade, okupili se i građani (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook/Aleksa Becic - Demokrate - Demokratska Crna Gora

drama

I DALJE NAPETO U BUDVI: Carević i Radović ušli u opštinu, policija je ispred zgrade, okupili se i građani (VIDEO)

Crna Gora -

Predsednik Opštine Budva Marko Carević ušao je u zgradu Opštine Budva. On je u kancelariji zajedno sa Vladimirom Bulatovićem i Snežanom Kuč, koje je nova većina u lokalnom parlamentu proglasila za vršioca dužnosti predsednika Opštine.

Zgrada Opštine je u haosu, svuda je otpad, a zaposleni polako ulaze.

Carević izbegao da se rukuje sa Bulatovićem, a u kabinetu su i šef Nikola Jovanović, sekretar za investicije Mladen Mikijelj, prenose Vijesti.

U svoj kabinet sa saradnicima je stigao i predsednik SO Budva Krsto Radović. On je poručio da je Opština oslobođena. Radović je krenuo na sastanak.

Pre ulaska Carevića i Radovića izbile su tenzije ispred zgrade Opštine pošto je Bulatović na poziv Mijomira Pejovića (Demokrate) izašao ispred zgrade Opštine. Tada je nastalo komešanje. Privatno obezbeđenje nasrnulo je na odbornika Demokratskog fronta Đorđija Vujovića. On je prozvao Dragana Purka Ivančevića da je angažovao obezbeđenje.

Nakon što su Vujović i Pejović izgurani iz zgrade od obezbeđenja, građani su pokušali da probiju policijski kordon, ali posle komešanja, odbornici du smirili masu.

Podsetimo, vrlo napeta situacija bila je juče u Budvi. Nakon hapšenja čelnika SO Budva narod se okupio ispred Centra bezbednosti skandirajući i zahtevajući njihovo oslobađanje. Nekoliko sati nakon brutalnog privođenja, gradonačelnik Budve Marko Carević, predsednik Skupštine opštine Krsto Radović i ostali funkcioneri pušteni su na slobodu.

Kurir.rs/Vijesti.me

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track