ONI SU SIMBOLI ODBRANE BUDVE: Dok traje drama u opštini, pred kordonom mirno stoje dva heroja otpora naroda! (VIDEO)
Foto: Facebook video prtscr / Iva Bajković

nema predaje

ONI SU SIMBOLI ODBRANE BUDVE: Dok traje drama u opštini, pred kordonom mirno stoje dva heroja otpora naroda! (VIDEO)

Crna Gora -

Građani Budve ponovo su se ovoga jutra okupili ispred zgrade opštine u koju su, suprotno dogovoru, ušli predstavnici "nove većine", i poručili da će biti istrajni u borbi protiv nedemokratskog i nasilnog preuzimanja vlasti.

Ispred kordona policije koji stoji na ulasku u zgradu opštine, a koji je zamenio privatno obezbeđenje koje je jutros ušlo u zgradu, ponosno zajedno stoje dva prepoznatljiva lica odbrane narodne volje - Milica Carević, majka izabranog gradonačelnika Budve i junak u kolicima koji je jasno poručio pre nekoliko dana: "Ako policija krene na nas, neka prvo udare na mene".

Podsetimo, tokom opštenarodnog bunta ispred zgrade policije zbog prebijanja i brutalnog hapšenja gradonačelnika Marka Carevića i drugih opštinskih funkcionera, među okupljenim narodom bila je Milica Carević koja je tada poručila: "E samo mi je želja da ovim štapom manem po pravoj osobi! Sram ih bilo, dočekala sam da ih ovde tuku, ćeraju i gaze... fukare!"

Danas, u dosta mirnijoj atmosferi, građani koji su došli da podrže svoje izabrane predstavnike, stoje okupljeni pred opštinom i čekaju dalje razrešenje situacije koja se dešava unutar zgrade, a sve detalje "Budvanskog udara" pročitajte OVDE.

Kurir.rs Foto: Facebook video prtscr / Iva Bajković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track