Najnovije vesti

DOKLE VIŠE! I OTAC SINIŠA IZ ULCINJA PROTERAN IZ CRNE GORE: Drakonski kažnjen sa 4.500 evra a sad i OVO!
Foto: Youtube prtscr

sramni progon

DOKLE VIŠE! I OTAC SINIŠA IZ ULCINJA PROTERAN IZ CRNE GORE: Drakonski kažnjen sa 4.500 evra a sad i OVO!

Crna Gora

Ulcinjski paroh Siniša Smiljić moraće početkom jula da napusti Crnu Goru, jer navodno ugrožava njenu nacionalnu bezbednost.

To piše u rešenju MUP-a - ulcinjske filijale za građanska stanja i lične isprave, prenose Vijesti, u kome se konstatuje da 2. jula prestaje da važi dozvola za privremeni boravak, svešteniku rođenom u Zavidovićima u BiH.

Smiljić je početkom aprila, zbog krivičnog dela - nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, shodno sporazumu o priznanju krivice, kažnjen sa 4. 500 evra.

Suprotno zabrani, tada je vozio iz Ulcinja za Podgoricu.

Smiljić je tada ocenio da je osuđujuća presuda Osnovnog suda nepravedna i da krivično delo za koje je optužen ne narušava njegove moralne osobine niti ugrožava bezbednost i ugled države u kojoj živi od svoje 15. godine. 

On je naveo da je zaboravio potvrdu za koju je imao legitimitet da je sam sebi izda i da je ona naknadno dostavljena tužilaštvu, ali nije uvažena jer se radilo o "delu u momentu".

Kazao je i da je krivicu priznao i platio drakonsku kaznu samo da bi izbegao patnju porodice i dece. 

Peticiju protiv rešenja Smiljiću je potpisalo za dva dana i 100 Albanaca, islamske I katolličke veroispovesti, rekao je predsednik crkvene opštine Ulcinj Božidar Mihailović. 

Kurir.rs / Tanjug,  Foto: Youtube prtscr

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...