POHAPŠENI I BUDVANSKI VATROGASCI, REPRESIJI NEMA KRAJA: Posle sveštenika, funkcionera i građana na red došli i spasioci!
Foto: Facebook video prtscr / RTV Budva

neviđeni pritisci

POHAPŠENI I BUDVANSKI VATROGASCI, REPRESIJI NEMA KRAJA: Posle sveštenika, funkcionera i građana na red došli i spasioci!

Crna Gora -

Nakon ulaska specijalaca u zgradu Službe zaštite i spasavanja u Budvi, danas je uhapšeno sedam vatrogasaca pripadnika Službe zaštite i spašavanja u tom gradu kojim ase na teret stavlja da su "deo kriminalne grupe", preneo je crnogorski Javni servis.

Načelnik Službe zaštite i spasavanja Dragan Božović je sinoć priveden zajedno sa potpredsednikom Demokrata Draganom Krapovićem i izvršnom direktorkom budvanskog Vodovoda Jasnom Dokić u okviru istrage koje je pokrenuta oko blokade zgrade Opštine i glavne raskrsnice 17. juna i "stvaranja kriminalne organizacije".

Njemu je određen pritvor do 72 sata

Podsetimo, zbog hapšenja i suzavca u Budvi, gde se narod okupio protestujući protiv upotrebe sile i prekrajanja izborne volje građana, sinoć je u više gradova došlo do okupljanja u znak podrške Budvanima što se takođe završilo upotrebom sile i suzavaca.

Kurir.rs / Tanjug, Foto: Facebook video prtscr / RTV Budva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track