(VIDEO) MILOVA DEMOKRATIJA U BUDVI: Privatno obezbeđenje iznosi odbornika SA SEDNICE i baca ga po podu!
Foto: Facebook video prtscr / Demokratski front Budva

neviđeno

(VIDEO) MILOVA DEMOKRATIJA U BUDVI: Privatno obezbeđenje iznosi odbornika SA SEDNICE i baca ga po podu!

Crna Gora -

Koliko je dramatično danas bilo na u Skupštini Opštine Budva najbolje pokazuje snimak na kojem se jasno vidi kako privatno obezbeđenje koje je angažovala nova većina iznosi odbornika iz sale.

Naime, "momci u belim majicama" koji odbijaju da se legitimišu i predstave izabranim predstavnicima Budve na silu su izneli obornika DF-a Đorđa Vujovića, vidi se na snimku, u momentu dok se održavala sednica.

foto: Facebook video prtscr / DF Budva

Iako je Vujović legalno izabrani odbornik, koji ima pravo da prisustvuje sednici, po nalogu DPS-a i satelita, prenosi portal Borba, njega je privatno obezbeđenje izbacilo iz sale u kojoj je trebao da glasa.

foto: Facebook video prtscr / DF Budva

U jednom momentu se vidi kako Vujović završava na podu skupštinke sale dok ga razvlači više članova obezbeđenja. Nakon ovog snimka, kako navode, jasno je kako je DPS, sa satelitima na silu, izabrao Nikolu Divanovića, protivzakonito.

Jasno se vidi da se Vujoviću onemogućava njegovo zakonsko pravo da prisustvuje sednici, na silu ga privatno obezbeđenje iznosi iz sale gde se glasa, iako na to nemaju pravo.

Takođe se čuje kako neko izdaje naređenje da odbornika iznesu iz sale.

Popdsetimo, danas je u skupštinskoj sali upotrebljen i suzavac i uhapšeno je 5 odbornika koji su se protivili izboru novog gradonačelnika i prekrajanje izborne volje građana.

Kurir.rs / Borba.me, Foto: Facebook video prtscr / DF Budva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track